E28C0EC8-7DFB-4321-BF87-EE569E8CA183.jpe

Centre Diari

El centre diari és un espai socioeducatiu d’acompanyament escolar i integral dels infants i joves que hi participen. S’hi realitza un seguiment de les tasques escolars tot combinant-les amb diverses activitats de lleure.

 

Aquest espai social va destinat, principalment, a infants i adolescents que es troben en situacions de risc d’exclusió social i necessiten un suport educatiu fora de l’horari escolar que afavoreixi el seu desenvolupament personal, el seu benestar emocional i l’adquisició d’aprenentatges.

Al vostre servei

Les llargues jornades laborals i els horaris escolars incompatibles han donat lloc a infants i adolescents que després de classe passen estones sols a casa sense l'acompanyament de cap adult en el berenar, l'estona de deures i els jocs.

Des del centre diari volem acollir-los per acompanyar-los en els procesos més bàsics com la part afectiva. Aquí juguem, ens ho passem bé i aprenem.

PROGRAMA I CALENDARI
HORARIS
INSCRIPCIONS
I PREUS

CREIXEMENT PERSONAL

Atenció individual a infants, adolescents i joves en el seu procés d'aprenentatge treballant dimensions afectives i emocionals.

ACOMPANYAMENT ESCOLAR

Es dóna suport als infants amb els deures de l’escola, preparació d’exàmens i la revisió de conceptes d’àrees com les matemàtiques o les llengües.

LLEURE EDUCATIU

A través del joc es treballen les competències emocionals i relacionals dels infants.

ALTRES SERVEIS

A més a més de l'acompanyament escolar, emocional i personal de cadascun dels participants; des del centre s'ofereixen altres serveis com el berenar o la recollida a escoles. Pregunta'ns!

Av. d'Espanya, 21, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Spain

682 08 11 81

Fundació Roser de Maig